Луксозна къща в изключителният нов комплекс "Морени клуб резиденс" за продажба Реф. No. 5811

390000 €

 • Площ

  275 m2
 • Брой спални

  3
 • Брой бани

  3
 • Eтаж

  3/3

Ирис Естейтс представя на Вашето внимание:

Къща в комплекс от редови къщи и апартаменти с една, две и три спални.

Разпределение:

Къщата се състои от едно подземно и две надземни нива.

На първи етаж са развити входно преддверие, дневна тракт с кухненска зона, тоалетна, тераса и прилежащ самостоятелен двор от 60 кв.м.

На втори етаж са разположени три спални, две бани с тоалетна, коридор и две тераси.

На ниво сутерен се намират хоби стая, техническо помещение, избено помещение и баня с тоалетна. Къщата разполага с две паркоместа, разположени в непосредствена близост до входа. Изложение - югозапад, североизток


Особености: "Морени клуб резиденс" е жилищен комплекс в София, в непосредствена близост до "Ринг мол" и IKEA. Разположен е върху терен с площ 91 дка, с ниско етажно застрояване, панорама към Витоша, чист въздух, обширна паркова зона, езеро и много слънце. Достъпът се извършва лесно по околовръстния път, а плановете за разширяване на софийското метро предвиждат скоро съвсем наблизо да има и метростанция. В комплекса са проектирани луксозни и редови къщи, апартаменти с една, две и три спални.
"Морени клуб резиденс" е продукт на нова теория на обитаването - съжителство с природата, здравословен живот, активен спорт и почивка, свободна и устойчива архитектура, модерни и светли жилища, сигурност и спокойствие за децата и семейството. Сградите са свободно разположени, ситуирани са изток-запад, не нарушават движението на въздуха и чистотата му. Архитектурата на сградите следва главната концепция - тя е свободна, открита към природата и панорамата. Различни по функция, но обединени като геометрия и фасадна графика. В същото време "ритъмът" на елементите поражда спокойствие и синхрон. Комбинацията на естествените материали - камък, дърво и стъкло "приближава" архитектурата към природата. В центъра на всичко поставяме човека, а около него - слънцето, въздуха, земята и водата. Сградите са свободно пръснати по терена, но ориентирани по хода на слънцето - изток-запад, между тях има разстояния, за да се запази движението на въздуха и чистотата му. С тази цел автомобилите са изведени само по периферията на комплекса. Покритата река е използвана за създаването на ново езеро, за да остане привлекателна и просторна зоната за разходки и почивка. Озеленяването е едновременно в помощ на чистотата на въздуха и дом на птичките.
За отопление и охлаждане ще се използват енергоносители и системи: природен газ, климатична техника от най-ново поколение. Висок клас топло и хидроизолации, системи за събиране на дъждовни и дренажни води и ползването им за поливни и битови нужди.Максимално оползотворяване на слънчевата енергия. Луксозни общи части с шумопоглъщащи тавани и "тихи" настилки.
Морени" е място за здравословен живот. Място за почивка. На крачка от Витоша, където можете да се разхождате в гората, да карате ски през зимата и велосипед през лятото. В комплекса е създадена Алея на здравето с дължина 2 500 м за ходене, крос и фитнес на открито. Обозначеният маршрут гарантира безопасност и спокойствие. Далеч от сградите има игрище за минифутбол и волейбол за най-малките.
Един от важните фактори за спокойствието и уюта на всяко семейство е сигурността. В "Морени", човек се чувства защитен, защото е предвидено всичко необходимо за целта: контрол над достъпа в комплекса, охраната е на разположение денонощно седем дни в седмицата, навсякъде са инсталирани и видеокамери.Реф. № 5811

 • Нова сграда
 • С гараж
 • С паркомясто
 • Необзаведен
 • Контролиран достъп
 • Затворен комплекс

Итересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 2 96324 60
Мария Марчева

Вашият брокер:Мария Марчева

mariya@irisestates.bg

Продайте или отдайте под наем Вашия имот с Iris Estates!

РАЗБЕРЕТЕ ПОВЕЧЕ

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН

Iris Estates

София 1421, кв. Лозенец,
ул. „Свети Седмочисленици“ No.9, ет. 5, оф. 24

2015 © Iris Estates Ltd. All rights reserved. Web design by SP Vision Ltd.